Subscribe to Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragonarss

Publicat pel Reus Digital el 2 de febrer de 2015

9 febrer, 2015 per  
Arxivat a Articles

Laura Batalla i Laia Ortiz, guanyadores dels premis beca Roseta Mauri

El Teatre Bartrina ha acollit, aquest dilluns al vespre, el lliurament dels premis beca Roseta Mauri en les diferents categories de dansa. El premi beca de l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona, entitat organitzadora, ha recaigut en Laura Batalla, mentre que el premi beca per fer una estada a la Royal Academy of Dance de Londres ha estat per a Laia Ortiz. Aquesta darrera ha rebut un xec de 300 euros i la possibilitat de realitzar un curs gratuït en la seu de la institució educativa durant l’estiu del 2015. D’altra banda, el premi rebut per Batalla li dóna dret a sessions de classe impartides per professors de prestigi internacional.

Durant els darrers dies, han passat un total de 420 alumnes de dansa pel teatre i en la gala d’aquest dilluns i han participats fins a 12 escoles del territori. Les fortografies de la galeria corresponen a les actuacions i les eliminacions que han finalitzat amb l’entrega dels premis. A banda dels dos grans reconeixements, durant la gala s’han repartit fins a 5.000 euros en diversos premis, a més de vals de compra de material útil per a l’esudi i beques de formació.

L’Ajuntament de Reus aporta unes beques formatives de 2.800 euros i també hi col·laboren els ajuntaments de Vila-seca, Valls, Tarragona, Montbrió del Camp, Amposta i Sarral, les localitats d’on provenen els alumnes de dansa.

Escriu un comentari

Participa enviant-nos els teus comentaris...
i, si vols una imatge per a mostrar en el teu comentari aconsegueix un gravatar!