Subscribe to Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragonarss

Ballem per tu. Gala benèfica contra el càncer

15 octubre, 2016 per  
Arxivat a Notícies

L’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona, conjuntament amb la Fundació Teatre Fortuny i la delegació a Reus de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, organitzen, per al proper 12 de novembre l’espectacle “Ballem per tu. Gala benèfica contra el càncer” a benefici de la Lliga Contra el Càncer. L’acte es realitzarà al Teatre Fortuny i compta amb la col·laboració del Consorci del Teatre Fortuny.

El programa es configurarà amb ballarins de renom del nostre territori i de les diferents escoles de dansa de l’Associació.

A banda d’aquest acte principal, la setmana anterior a l’espectacle hi haurà una acció de promoció als carrers de Reus per donar a conèixer aquest esdeveniment, així com per sol·licitar el suport i la solidaritat de les persones que es moguin en aquella data pel centre de Reus.

Els fons recaptats es destinaran a les finalitat fundacionals que la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre realitzen des de fa 23 anys a la nostra demarcació.

Escriu un comentari

Participa enviant-nos els teus comentaris...
i, si vols una imatge per a mostrar en el teu comentari aconsegueix un gravatar!