Subscribe to Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragonarss

Javier Prados


Assoleix la Titolació de Teatre Musical a l’escola Coco Comín de Barcelona i el postgrau de dansa jazz amb Coco Comin i modern jazz amb Aixa Guerra. Amplia la seva formació de jazz amb Laura Olivella i Pepe Muñoz, de contemporani amb Carles Salas i fusió amb Ariadna Peya. Decideix viatjar a New York per formar-se a la Broadway Dance Center, Steps on Broadway i Alvin Ailey amb grans mestres com Richard Pierlon, Michael Midlin,Tracie Stanfield o Slam, entre d’altres.

Durant aquest temps, destaquem que ha treballat als musicals infantils “La Princesa Cigne” (Teatre Reina de Barcelona) i “Pinotxo” (Gira per Catalunya), a la sarsuela “La Corte de Faraón” (Teatre Victòria de Barcelona), a l’espectacle “Homes atrets” de Víctor Rodrigo, al show infantil de dansa “Simplicíssimus” de Roberto G. Alonso i com a cos de ball de l’òpera “Macbeth” (Gran Teatre del Liceu). Ha realitzat temporada de ballarí al Gran Teatre Imperial de PortAventura i com a co-coreògraf d’espectacles per al mateix parc temàtic.

Mestre de diferents escoles: “Escola de Dansa Marta Bustamante” de Mataró, “Escola Madó” de Vilassar de Mar, “Disset” de La Garriga, “Stage” de Caldes de Montbuí… i coreògraf i docent del Jove Ballet de Catalunya presentant peces per diferents concursos nacionals i internacionals, com el Youth American Grand Prix, obtenint numeroses medalles.