Subscribe to Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragonarss

Elisabet Ayala


Elisabeth AyalaTítol de Dansa Espanyola concedit per ACADE a Madrid. Cursos de flamenc amb Juan Carlos Lérida, Belén Cabanes, Eva la Yerbagüena, Antonio Canales, Belén Maya, Javier Latorre, Pedro Córdoba, Nacho Blanco, Mercedes Ruíz, Carmelilla Montoya, Rubén Olmo…Va estrenar en qualitat de coreògrafa i personatge principal l´obra de “Romance de Curro el Palmo”, “L´esdevenir dels xarnegos…”, sota la direcció de Jaume Villanuerva, i compartir cartell amb artistes com Antonio Canales, Nacho Blanco i Quique Morente al Teatre Grec, durant la programació de juliol del 2014.

Ballarina solista i coreògrafa a l´espectàcle “Gran Gala Flamenco” que es va representar al Palau de la Música Catalana i al Teatre Poliorama.

Membre de la Companyia Rafael Amargo. Ha participat en les obres: “Poeta en Nueva York”, “Temps de mort”, “DQ Passatger en transit”, “Enramblao 2”, “La difícil sencilleza” i “Amarg i Amics” en qualitat de solista i primera ballerina. En aquests espectacles a compartit escenari amb artistes de renom com: José Manuel Soto “Sorderita”, José Luis Montón, Manuel Molina, Diego Carrasco, Remedios Amaya i Lola Greco entre d´altres.

Va estrenar el seu propi espectacle “Com peixos a l´aigua” al costat de Nacho Blanco a l´Auditori de Barcelona al febrer de 2010 durant el Festival de Percussió. Aquesta producció de Taller de Músics va estar de gira i va participar al Festival Ciutat Vella de 2010.

Ballarina Solista a la coreografia “Lorca al dia” dirigida per Enric Palomar i coreografia de Javier Latorre i també al Festival Flamenc d´Argelés, compartint cartel amb artístes com Paco de Lucía.